Beoordelingen van Bella Roma Marknesse

Recente recensies

4.0
Cobi
11 februari 2024

Het eten was niet erg warm

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ina Rook
9 februari 2024

Sneller dan verwacht 👍👍👍👍👍👍

Jeanine
23 januari 2024

ALs ik shoarma wil eten haal ik het hier. Zo lekker! En iedereen is erg vriendelijk.

Claudia
15 januari 2024

Heerlijk gegeten we hadden de spareribs is een aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bert Beld
8 januari 2024

Was prima,goed van smaak Bij de Turkse pizza heb ik persoonlijk het liefst meer rauwkost er bij

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Angela
1 januari 2024

Alles naar wens.

Petra Harms
20 december 2023

Het was wederom heerlijk! Royale porties

Angela
13 december 2023

Alles was naar wens!

Esther
21 november 2023

Altijd Heerlijk eten en super snelle bezorging! Ze waren er de laatste keer zelfs binnen een half uur! Top voor elkaar.

Meer
18 november 2023
Janzen
31 oktober 2023

Smaakt heerlijk

Roy Meijer..
26 oktober 2023
Anouk
23 oktober 2023

Super lekker alleen al wel voor de zoveelste keer 30+ min te laat op een maandag.

Claudia
21 oktober 2023
Frank
17 oktober 2023

Geweldige service

M.i.
12 oktober 2023
Michelle
8 oktober 2023
Petra Harms
8 oktober 2023

Heerlijk eten, royale porties. Goede service, je krijgt zelfs een drankje aangeboden tijdens het wachten op je bestelling.

Thijs Tromp Meesters
10 september 2023
Doevelaar
1 september 2023

Het eten was op tijd klaar. Het was goed warm. Het was lekker.

Jan van Schaik
27 augustus 2023

Shoarma schotel besteld. Heerlijke aardappelschijfjes, vlees/groente wat vlak van smaak. Net op tijd klaar, vriendelijke bediening en een goede prijs.

Gerard Doornenbal
23 augustus 2023

De Turkse pizza's waren erg lekker en de bezorging is vlot. Super.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mirjam
13 augustus 2023

Heerlijk eten! We bestellen hier vaker en af en toe is de bezorgtijd wel lang maar dat is het helemaal waard! Je krijgt goed gevulde maaltijden, voor een hele redelijke prijs. We bestellen hier snel weer.

Robert
5 augustus 2023

Ik heb de bestelling online gedaan om 18.15. Aangegeven om 19.15 te bezorgen. Om 19.45 maar 's gebeld om te vragen waar de bestelling bleef. De persoon vertelde dat het heel druk was en dat de bezorger net onderweg was en er elk moment kon zijn. Het duurde vervolgens nog tot 20.20 voordat de bestelling afgeleverd werd terwijl de afstand nog geen 10 rijden is.. Volgens mij waren ze de bestelling vergeten en pas gemaakt na mijn belletje. Gelukkig maar want het was nog goed heet. Was wel lekker, dat is dan weer wel. Toch zou ik aanraden als je na een bestelling toch netjes een bevestiging krijgt met de verwachtte aflevertijd er ook best een bericht kan worden gestuurd dat er vertraging is.....

Alien
29 juli 2023

Meer dan genoeg, T smaakte heerlijk.

Bastiaan Smit
13 juli 2023
De jonge
9 juli 2023

Om 18.21 bestelling geplaatst welk om 19.25 zou worden bezorgd. Om 19.54 gebeld waar de bestelling bleef. Was onderweg werd er gezegd. Woon op 6km afstand dus zou er dan ook om 20.00 moeten zijn. Om kwart over acht weer begonnen met bellen maar alleen maar ingesprekstoon. En daar ging om 20.30 dan eindelijk de bel. Dik twee uur na bestelling. Eten was heerlijk overigens maar voor mij geen bezorging meer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rinus Stam
27 juni 2023

Het eten was warm, lekker en keurig op tijd!

Sander
9 juni 2023

Slechte bodem en zwart geblakerd

T
27 mei 2023

Twee uur moeten wachten op 2 pizza’s. Saus was bij bezorging gesmolten door de hitte van de pizza. Pizza’s waren daarentegen prima.

Hofman
18 mei 2023

Spareribs waren deze keer taai, salade oogt niet fris, aardappelschijfjes slap. Pizza was prima. Bezorging: bij online bestellen was eerste mogelijkheid 17:45 , maar je kan ook kiezen zo snel mogelijk. Dit gedaan omdat we liever eerder wilden (16:45 besteld). Krijg melding verwachting 17:55. Maar helaas, na 10 min even gebeld, omdat we bij de opmerking hadden geplaatst als er wijzigingen zijn dat we het graag horen. Na overlegd wordt er gezegd is onderweg kan er elk moment zijn. 17:35 nog niemand. Weer gebeld, is onderweg. Rond 17:45/17;50 eindelijk iemand. Erg jammer dit. Is namelijk niet de eerste keer dat dit gebeurd. Hoop volgende keer op verbetering.

Veld
15 mei 2023

Heerlijk zoals altijd top en een dikke 👍👌

Schot
13 april 2023
L Beld
10 april 2023

Top & vooral lekker

Toine
8 april 2023

Lekker gevulde pizza, top smaak en zeker genoeg!!

Hinke Rinske Douna
5 maart 2023

Helaas nu voor de 2e maal laat onze bestelling gekregen! 3 kwartier moeten wachten, wat wij wel erg lang vinden. Wij bestellen voorlopig niet meer hier.

Wendy
4 maart 2023

Het was zoals altijd, erg lekker. Toppie!

Hofman
27 februari 2023

Eten was prima en ruim voldoende. Alleen bij het brood zat kruidenboter en die heeft tijdens de bezorging tegen warme producten gelegen en was dus gesmolten. Verder was de bezorger verlaat. Maar verder prima service en goed eten.

Fam Veld
11 februari 2023

Het was weer voortreffelijk en heerlijk op naar een volgende keer.

André
4 februari 2023

Goed eten, en lekker warm!

Andre
31 januari 2023

Heerlijk eten en goed warm!

Robin Eenkhoorn
28 januari 2023
P. Bouwknegt
24 december 2022

Prima eten en snel bezorgd.

Corina IJzerman
19 december 2022

De kwaliteit vh eten is geweldig, heerlijk en ook best veel. De bezorgservice ook prima (de tijdsduur vh bezorgen klopt ook). Het enige is dat de bestelling niet helemaal compleet was (er miste een klein portie shoarmavlees en we kwamen 2 sausjes tekort). Aangezien we in een ander dorp wonen was het ook zonde om het te melden en ze er speciaal voor te laten rijden en ook hadden we verder genoeg aan de rest. Maar toch....dat was een minpuntje.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jan
17 december 2022

Was weer lekker

Claudia
29 november 2022

Heerlijk gegeten en iets eerder bezorgd dan verwacht

Claudia
9 november 2022

Heerlijk gegeten

Jordens
31 oktober 2022

Erg lekker

Suus Loor
29 oktober 2022

Het eten is echt heerlijk! Bezorging zou om 18.30 uur zijn maar werd ruim half uur later. Was uiteindelijk niet erg maar het was wel veel later dan beloofd.

L.Bakker
24 oktober 2022

Zeer goed eten en ruime hoeveelheden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kraggenburger
13 oktober 2022

Super lekker eten! Prijs verhouden voor wat je krijgt is top! Personeel super aardig en snelle bezorging! Blijf hier zeker bestellen 🤗

Anne-Marie
9 oktober 2022

Het eten was super lekker. Spare ribs heerlijk mals. We hebben genoten

Claudia
20 september 2022

Heerlijk gegeten

Arjan
20 september 2022

Heerlijk gegeten top service snel bezorgd

P. Bouwknegt
11 september 2022

Prima eten,

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Claudia
4 september 2022

Eerder dan verwacht gekregen was heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ina Rook-Klein
15 augustus 2022

Heerlijk gegeten,eten was snel klaar.

Jan Van Zoest
1 augustus 2022

Ik heb besteld en betaald voor 9 pizza’s toen jullie op vakantie waren. Toen ik ze kwam afhalen was de tent dicht, geld weg, 0 pizza’s ipv 9 bestelde pizza’s. Besteld via de website ook…

Bert Beld
31 juli 2022

Lekker en goed geleverd al moesten we wel even wachten 👍

Mariska
14 juli 2022

Lekker, snel en goed!

Herman
9 juli 2022
Claudia Van werven
27 juni 2022

2 pizza op de site besteld en toen kwam er visite gebeld en andere pizza werd er netjes bij bezorgd, top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bibi
7 juni 2022

Wij zijn stapel op bella roma Heerlijk eten Zalige kruidenboter Heerlijk zelf gebakken brood Echte aanrader

IJzerman
5 juni 2022

Weer lekker gegeten!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Arjan
9 mei 2022

Lekker gegeten, snel bezorgd 👍🏽

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Natascha
5 mei 2022

Alles zat vol saus dat was gaan lekker. Geen sausjes. De patat was koud en vlees was niet met 5 soorten. De vorige was ook al zo en toen gebeld maar geen verbetering. Ik stop met bestellen bij Bella roma

..
19 april 2022

Niet te eten, bodem van de pizza zo taai als een autoband.. de pizza word laat bezorgd en de bezorger kan het nog niet vinden ook..

Stanisław
11 april 2022
Egge
10 april 2022

Gewoon goed

René van den Bergh
6 april 2022

Het was koud/warm, niet zoals het hoort goed warm. En het was te laat. Ze rijden verschillende bestellingen in één keer weg. Dus komt het lauw aan zoals bij mij. Degene die na mij kwam qua bezorging zal wel tegen koud aanzitten omdat die zo'n 5 minuten voor mijn huis bleef staan.

Helaas niets geleverd gekregen, werken niet meer met deze website.
29 januari 2022

Als je deze site niet meer gebruikt sluit hem dan af zodat het niet meer werkt.

Krol
29 oktober 2021

Erg jammer dat de bestellingen steeds langer duren. Nu was het bijna half 9 dat het bezorgt werd twee en een half uur nadat ik het besteld had. Wij gaan het voorlopig even ergens anders bestellen.

Cees Winter
24 oktober 2021

Lekker en mooi op afgesproken tijd ontvangen

Gonno
19 oktober 2021

Lekkere Pizza's. En de vraag de paprica achterwegen te laten is goed door gekomen. We moesten wel een half uurtje langer wachten dan depland, maar ach...

jan
15 oktober 2021
Bas
14 oktober 2021

Goede pizza's

Hofman
9 oktober 2021

hallo, we hadden spareribs en varkenshaas schotel. Dit was ruim voldoende, veel vlees voor een superprijs. Goed van smaak en mals. Veel aardappeltjes en patat. De salade nog niet eens aan toegekomen en nog wat vlees over. Morgen de restjes maar opeten. We hadden ook een broodje met boter besteld. Dit waren lieve kleine broodjes met heerlijke kruidenboter. Alleen waren de broodjes heel erg hard, te hard om te kauwen, dit was jammer. En op de afgesproken tijd was het niet klaar heb nog wel even moeten wachten. Vriendelijk personeel/eigenaren en een mooie zaak geworden. Wens jullie veel succes en tot de volgende keer.

Nico
7 oktober 2021

2 uur en kwartier gewacht op bestelling. Waardeloos!

Vera Berndsen
1 oktober 2021

Zat geen beschrijving wat er in zat, ik dacht dat er ook sla in de kapsalon zat. Dat zat er helaas niet in.

Janny
27 september 2021

Vaker besteld en altijd goed. Maar gister helaas de besteling niet compleet. Was geen patat bij geleverd. De broodje waren te hard om te eten. Over gebeld. Moest 2 keer uit leggen wat er aan de hand was. Want er werd niet goed geluisterd de gene die ik aan de telefoon had was ondertussen met andere dingen bezig. Een Vervelende ervaring erg jammer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

de Groot
6 september 2021

Heerlijke pizza, snel geleverd en ondanks de iets langere afstand waren ze echt lekker warm

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Maurice
5 september 2021

Bezorger was 3 kwartier te laat En ze hebben niet naar mijn opmerking gekeken

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jolien
5 september 2021

Lekkere pizza, goede service. Bedankt nog!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Arthur
21 augustus 2021

Snel geleverd, lekker gegeten! Thx

Mariska A.
16 augustus 2021

Ik heb maar 1 ster gegeven omdat ik een fungi pizza had besteld met ham, maar er zaten geen champignons op :(

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bonthuis
15 augustus 2021

Ten eerste zijn ze telefonisch niet te bereiken, heb het 17x geprobeerd !! Nagenoeg 2 uur moeten wachten op de bestelling i.p.v. de aangegeven tijd van 1 uur. Tevens erg slappe patat, niet lekker meer, zoiets kun je niet meer verkopen. Biefstuk was net een leren lap, compleet doorbakken. Niet voor herhaling vatbaar dus.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Voerman
30 juli 2021

We hadden om 18:55 uur besteld. Ze zouden om 20:00 uur bezorgen. En waren er pas om 20:45 uur

Rhode
29 juli 2021

De trucks pizza's waren verbrand en niet eetbaar, we hebben zoveel spijt dat we hadden besteld.

Oosterhof.
24 juli 2021

2 uur gewacht op het eten. Gebeld, slecht contact was al onderweg. Half uur later weer gebeld. Moesten overleggen en uiteindelijk was het er dan. In totaal 2 uur 35 minuten gewacht en koud eten. Bedankt

John
8 juli 2021

Heerlijk

Anoniem
10 juni 2021

Service is prima. Eten is goed en warm.!

Edwin
6 juni 2021
Eddy
4 juni 2021

Een heerlijke calzone. Goed gevuld en niet zout. Voor mij wat te groot, maar de rest wordt lunch.

Hundersmarck
3 juni 2021

Vandaag heerlijk gegeten en zoals altijd een vriendelijke en supersnelle bezorging! Thanks!

Cobie
30 mei 2021

Veel te laat! , drie kwartier! En dus een koude en taaie pizza! Eerste en laatste keer

Albert
27 mei 2021

Verse producten en op de afgesproken tijd bezorgd

Geen
26 mei 2021
Sterkens
21 mei 2021
Larissa Tacx
14 mei 2021

Goed gegeten! Genoeg topping op de pizza en vulling in de Turkse pizza en het smaakte lekker. En 20 minuten eerder bezorgd dan de indicatie bij kiezen van 'zo snel mogelijk'. Goede eerste ervaring!

Sanne
14 mei 2021

Werd 1 uur en 15 min na bestelling pas bezorgd. Het eten was al koud.