Reviews from Bella Roma Marknesse

Recent reviews

4.0
Claudia
29 November 2022

Heerlijk gegeten en iets eerder bezorgd dan verwacht

Claudia
9 November 2022

Heerlijk gegeten

Jordens
31 October 2022

Erg lekker

Suus Loor
29 October 2022

Het eten is echt heerlijk! Bezorging zou om 18.30 uur zijn maar werd ruim half uur later. Was uiteindelijk niet erg maar het was wel veel later dan beloofd.

L.Bakker
24 October 2022

Zeer goed eten en ruime hoeveelheden.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Kraggenburger
13 October 2022

Super lekker eten! Prijs verhouden voor wat je krijgt is top! Personeel super aardig en snelle bezorging! Blijf hier zeker bestellen 🤗

Anne-Marie
9 October 2022

Het eten was super lekker. Spare ribs heerlijk mals. We hebben genoten

Claudia
20 September 2022

Heerlijk gegeten

Arjan
20 September 2022

Heerlijk gegeten top service snel bezorgd

P. Bouwknegt
11 September 2022

Prima eten,

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Claudia
4 September 2022

Eerder dan verwacht gekregen was heerlijk

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ina Rook-Klein
15 August 2022

Heerlijk gegeten,eten was snel klaar.

Jan Van Zoest
1 August 2022

Ik heb besteld en betaald voor 9 pizza’s toen jullie op vakantie waren. Toen ik ze kwam afhalen was de tent dicht, geld weg, 0 pizza’s ipv 9 bestelde pizza’s. Besteld via de website ook…

Bert Beld
31 July 2022

Lekker en goed geleverd al moesten we wel even wachten 👍

Mariska
14 July 2022

Lekker, snel en goed!

Herman
9 July 2022
Claudia Van werven
27 June 2022

2 pizza op de site besteld en toen kwam er visite gebeld en andere pizza werd er netjes bij bezorgd, top

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Bibi
7 June 2022

Wij zijn stapel op bella roma Heerlijk eten Zalige kruidenboter Heerlijk zelf gebakken brood Echte aanrader

IJzerman
5 June 2022

Weer lekker gegeten!!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Arjan
9 May 2022

Lekker gegeten, snel bezorgd 👍🏽

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Natascha
5 May 2022

Alles zat vol saus dat was gaan lekker. Geen sausjes. De patat was koud en vlees was niet met 5 soorten. De vorige was ook al zo en toen gebeld maar geen verbetering. Ik stop met bestellen bij Bella roma

..
19 April 2022

Niet te eten, bodem van de pizza zo taai als een autoband.. de pizza word laat bezorgd en de bezorger kan het nog niet vinden ook..

Stanisław
11 April 2022
Egge
10 April 2022

Gewoon goed

René van den Bergh
6 April 2022

Het was koud/warm, niet zoals het hoort goed warm. En het was te laat. Ze rijden verschillende bestellingen in één keer weg. Dus komt het lauw aan zoals bij mij. Degene die na mij kwam qua bezorging zal wel tegen koud aanzitten omdat die zo'n 5 minuten voor mijn huis bleef staan.

Helaas niets geleverd gekregen, werken niet meer met deze website.
29 January 2022

Als je deze site niet meer gebruikt sluit hem dan af zodat het niet meer werkt.

Krol
29 October 2021

Erg jammer dat de bestellingen steeds langer duren. Nu was het bijna half 9 dat het bezorgt werd twee en een half uur nadat ik het besteld had. Wij gaan het voorlopig even ergens anders bestellen.

Cees Winter
24 October 2021

Lekker en mooi op afgesproken tijd ontvangen

Gonno
19 October 2021

Lekkere Pizza's. En de vraag de paprica achterwegen te laten is goed door gekomen. We moesten wel een half uurtje langer wachten dan depland, maar ach...

jan
15 October 2021
Bas
14 October 2021

Goede pizza's

Hofman
9 October 2021

hallo, we hadden spareribs en varkenshaas schotel. Dit was ruim voldoende, veel vlees voor een superprijs. Goed van smaak en mals. Veel aardappeltjes en patat. De salade nog niet eens aan toegekomen en nog wat vlees over. Morgen de restjes maar opeten. We hadden ook een broodje met boter besteld. Dit waren lieve kleine broodjes met heerlijke kruidenboter. Alleen waren de broodjes heel erg hard, te hard om te kauwen, dit was jammer. En op de afgesproken tijd was het niet klaar heb nog wel even moeten wachten. Vriendelijk personeel/eigenaren en een mooie zaak geworden. Wens jullie veel succes en tot de volgende keer.

Nico
7 October 2021

2 uur en kwartier gewacht op bestelling. Waardeloos!

Vera Berndsen
1 October 2021

Zat geen beschrijving wat er in zat, ik dacht dat er ook sla in de kapsalon zat. Dat zat er helaas niet in.

Janny
27 September 2021

Vaker besteld en altijd goed. Maar gister helaas de besteling niet compleet. Was geen patat bij geleverd. De broodje waren te hard om te eten. Over gebeld. Moest 2 keer uit leggen wat er aan de hand was. Want er werd niet goed geluisterd de gene die ik aan de telefoon had was ondertussen met andere dingen bezig. Een Vervelende ervaring erg jammer

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

de Groot
6 September 2021

Heerlijke pizza, snel geleverd en ondanks de iets langere afstand waren ze echt lekker warm

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Maurice
5 September 2021

Bezorger was 3 kwartier te laat En ze hebben niet naar mijn opmerking gekeken

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jolien
5 September 2021

Lekkere pizza, goede service. Bedankt nog!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Arthur
21 August 2021

Snel geleverd, lekker gegeten! Thx

Mariska A.
16 August 2021

Ik heb maar 1 ster gegeven omdat ik een fungi pizza had besteld met ham, maar er zaten geen champignons op :(

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Bonthuis
15 August 2021

Ten eerste zijn ze telefonisch niet te bereiken, heb het 17x geprobeerd !! Nagenoeg 2 uur moeten wachten op de bestelling i.p.v. de aangegeven tijd van 1 uur. Tevens erg slappe patat, niet lekker meer, zoiets kun je niet meer verkopen. Biefstuk was net een leren lap, compleet doorbakken. Niet voor herhaling vatbaar dus.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Voerman
30 July 2021

We hadden om 18:55 uur besteld. Ze zouden om 20:00 uur bezorgen. En waren er pas om 20:45 uur

Rhode
29 July 2021

De trucks pizza's waren verbrand en niet eetbaar, we hebben zoveel spijt dat we hadden besteld.

Oosterhof.
24 July 2021

2 uur gewacht op het eten. Gebeld, slecht contact was al onderweg. Half uur later weer gebeld. Moesten overleggen en uiteindelijk was het er dan. In totaal 2 uur 35 minuten gewacht en koud eten. Bedankt

John
8 July 2021

Heerlijk

Anoniem
10 June 2021

Service is prima. Eten is goed en warm.!

Edwin
6 June 2021
Eddy
4 June 2021

Een heerlijke calzone. Goed gevuld en niet zout. Voor mij wat te groot, maar de rest wordt lunch.

Hundersmarck
3 June 2021

Vandaag heerlijk gegeten en zoals altijd een vriendelijke en supersnelle bezorging! Thanks!

Cobie
30 May 2021

Veel te laat! , drie kwartier! En dus een koude en taaie pizza! Eerste en laatste keer

Albert
27 May 2021

Verse producten en op de afgesproken tijd bezorgd

Geen
26 May 2021
Sterkens
21 May 2021
Larissa Tacx
14 May 2021

Goed gegeten! Genoeg topping op de pizza en vulling in de Turkse pizza en het smaakte lekker. En 20 minuten eerder bezorgd dan de indicatie bij kiezen van 'zo snel mogelijk'. Goede eerste ervaring!

Sanne
14 May 2021

Werd 1 uur en 15 min na bestelling pas bezorgd. Het eten was al koud.

Winter
9 May 2021

Was weer heerlijk

U. Otterman
2 May 2021

Ik zet er altijd de opmerking er bij dat ze achterom moeten bezorgen. Zowel via thuisbezorgd als rechtstreeks bestelling via jullie site. Dit keer weer niet gelukt... de opmerking wordt niet gelezen.. eten was prima. Maar let op de opmerking.

Leon
27 April 2021

Altijd lekker

Rachel
17 April 2021

Nagenoeg op de minuut af bezorgd. Pizza's waren zelfs nog heet en smaakten prima!

Ina Rook
11 April 2021

Wederom heerlijk gegeten!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Rick
6 April 2021
Fam veld
5 April 2021

In een wordt het was heerlijk .dus op naar de volgende bestelling 👍😋😋😋😋

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Henk
5 April 2021

Heerlijke spareribs. Ruim voldoende.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Fam veld
22 March 2021

Het was heerlijk en een echte aanrader top top .

Cees Winter
21 March 2021

Weer heel lekker.

Ben
12 March 2021

Helaas kwam het eten later dan afgesproken. Het eten heeft ons goed gesmaakt.

Ina Rook
7 March 2021

Lekker eten en snel bezorgd 👍

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Patrick
7 March 2021

had in de bestelling een tijdvak An gevinkt van 17.30 uur. in de mail werd het 17.15 uur . oke is ook goed. maar d toen gonh dw deur bel om 16.50 al mey het eten. erg vroeg. . vinden we toch erh jammer. zitten we 40 minuten eerder te eten. groetjes Patrick

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Vd belt
7 March 2021
C. Winter
25 February 2021

Precies op de afgesproken tijd afgeleverd en heel erg lekker. Top

Jan Lauwerijssen
20 February 2021

Het was weer lekker.

Prins
10 February 2021

Altijd lekker

Simonse
30 January 2021

Was keurig op tijd en goed warm. En ook lekker en ruim voldoende. Jammer dat het eerst niet compleet was, maar dat is goed opgelost! Top!

Cees Winter
29 January 2021

Bezorging 10 minuten eerder dan opgegeven. Perfect dus. Heerlijk gegeten!

Andre Lunenborg
19 January 2021

We hadden een pita broodje extra besteld die zat er niet er bij

Goedhart
16 January 2021

Het was weer heerlijk

Corina
1 January 2020

Heerlijk eten elke keer weer!

Rachela
29 December 2020

Ik heb 1 uur langer gewacht dan de geplande levering was gepland. Het eten was koud

René
24 December 2020

Ze hebben heerlijk eten, morgen bestel ik er weer.

Patrick Meesters
19 December 2020

Vriendelijke service, Luistert naar de opmerkingen en past dit ook toe, Smaakte heel erg lekker

Leon
13 December 2020

Altijd lekker

Miranda
29 November 2020
Betsy Wind
29 November 2020

Helaas was de bezorging 45 minuten later dan afgesproken. Vanwege de drukte, helaas. Excuses werd wel gemaakt aan de deur. Eenmaal aan tafel was de meeste warmte wel van het eten af. En dat is jammer

Fk
20 November 2020

Kwalitei van het eten zoals altijd prima. En ik was altijd zeer tevreden over de bezorging maar nu voor de 3e x dat het erg laat was

Yuki
15 November 2020

Ik zei dat ik zwanger was en dat ik er echt trek in had. Mijn eten was er echt mega snel! En was heerlijk ook nog! Was echt gelukkig en denk de baby vast ook!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jurrian
15 November 2020

Eten 10 minuten te vroeg klaar waardoor het niet meer warm was toen ik uiteindelijk thuis kwam

Nathalie
7 November 2020

Biefstuk was erg droog

Nathalie
7 November 2020

Pizza was koud

BB
31 October 2020

Gevraagd om zsm te leveren. Meer dan 2 uur moeten wachten. Het was wel lekker

Marieke
24 October 2020

Goede prijs-kwaliteit verhouding. Lekker eten. En ook snel bezorgd! Heel fijn!

Agrietha
23 October 2020

Dik in orde. Vriendelijke bezorger en ook precies op tijd bezorgd

Gitta Jansen
19 October 2020

Weinig vlees in kapstok. 2 pizza's shoarma gekregen terwijl 2 shoarma extra besteld. Gebeld maar niet opgelost. We gaan er niet meer bestellen.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

H.
3 October 2020

Precies op tijd bezorgd. Smaakte heerlijk en goed op temperatuur.

Wim
22 September 2020

Was heerlijk

Claudia
19 September 2020

Rond15.30 besteld bevestigd rond 18.15 om 18.45 maar eens gebeld uiteraard onderweg... en jaa hoor 15 min later daar was ie maar zonder pizza ben zo terug zegt ie... na ruim een half uur maar weer gebeld is onderweg dus ja na bijna 2 uur was de bestelling compleet lauw en nog net niet zwart , dus nee dit x geen Compliment ronduit slecht!

Rob
14 September 2020

Alles perfect, lekker en op tijd bezorgd (volgens afspraak). Nog een telefonische wijziging doorgegeven op de internet bestelling en die is ook prima meegenomen. TOP

Claudia
14 September 2020

Was weer heerlijk

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Hamstra
17 August 2020
Nikai
8 August 2020

Beetje laat moat

Marit
19 July 2020

Erg lekkere pizza, super vers! Medewerkers waren erg vriendelijk!

M@!r
18 July 2020

De frietjes mogen iets meer doorgebakken worden. Het eten werd supersnel bezorgd!

Anoniem
6 July 2020

Het eten is goed. Bezorgen is er slecht. Moest meer dan een uur wachten naar aangegeven tijd. Ook zat er niet alles bij wat ik heb besteld. Moest toen zelf vragen hoe dit wordt geregeld. Ze zijn standaard te laat en vergeten de saus. Niet grappig meer.

Claudia
6 July 2020

Snellere levering dan ze hadden gezegd en heerlijk gegeten

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Eddy
24 June 2020

Helaas wordt drukte in de zaak niet gebruikt in het online bestelsysteem. Moest 15 min extra wachten ivm bedrijfsbestelling.

Leo
21 June 2020

Snel lekker vriendelijke bezorger

Buijtenhuis
20 June 2020

Op tijd bezorgd. Was weer lekker. !

Robert
2 June 2020

Het was weer prima eten, keurig op tijd volgens opgave vanuit de Bella Roma app. Jammer dat men vergeten wass de sauzen bij te voegen.

C. Winter
17 May 2020

Heel erg lekker en prima bezorging.

Dennis De Waal
6 May 2020

Het eten was echt super lekker de mensen ook super aardig zeker weer eens terug voor lekkere eten bedankt top tent en dikke 10 Vriendelijke groeten dennis de Waal

Jannie De Vries
2 May 2020

Snelle bezorging en lekker eten!

Hof
9 April 2020
Flier
7 April 2020

Wel je bestelling aannemen en je geld maar niks leveren

Dirk
7 April 2020

Zeer slecht, ze zijn nooit komen opdagen Telefoon wordt niet opgenomen

Bestel
5 April 2020

Heele late bezorging en slechte service aan de telefoon. Toen ik na een half uur na dat de bestelling er had moeten zijn belde waar hij bleef waren ze nog niet begonnen en zijden ze dat het nog 20 minuten duurde aleen hadden het een uur later pas. Hebben er in totaal 2 uur op gewacht

Annemarie
8 March 2020

Heerlijke, goed bedekte pizza's. Geringe wachttijd

Wisse
3 February 2020

We hadden besteld voor afhalen om 17.20u maar het was pas 17.43 klaar. Kregen wel wat te drinken en de friet was gratis. Dit moet wel beter. Het was een rommelige sfeer binnen

ria groenewoud
27 January 2020

perfect op tijd! heerlijk warm! eten goed van kwaliteit en erg smakelijk

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Rob
27 January 2020

Werd pas, na bellen, 2 uur na bestellen bezorgd.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ines
25 January 2020

Via de site heel gemakkelijk besteld en betaald, de besteldling was keurig op tijd klaar. Lekker gegeten, grote porties. Alleen de presentatie zou misschien iets mooier kunnen. Het eten zit echt allemaal in bakjes

Francine Sterkens
23 January 2020

Bestelling via de website ging goed, bestelling was op tijd en smaakte goed. Ook de porties waren voldoende.

Daan Hoogstede
18 January 2020

Een dikke 1

Wim
25 December 2019

Lange wachtijd en maaltijden slecht en ziekmakend. Jammer het was zo goed. Bestellen en komen er nooit meer.

Hundersmarck
24 December 2019

Bijna 2 uur gewacht op de bestelling. Kleine broodjes voor bij de kruidenboter waren heel hard.

Frans
24 December 2019

Eten was lekker maar helaas niet echt warm meer. Bestelling was op maandagavond maar liefst 50 minuten te laat. Jammer maar misschien was ons chalet op chaletpark Heetveld moeilijk te vinden. Wel goed dat er bij ons kon worden bezorgd.

Henk
19 December 2019

Top zaak altijd goed verzorgd

Visscher
15 December 2019

Snelle bezorging, maar helaas was het eten erg koud. Jammer want de smaak was goed.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Kroes
15 December 2019

Super lekker en op tijd!!

P Groenewoud
14 December 2019

de bestelling was perfect op tijd! het eten was goed warm zeker voor herhaling vatbaar

Bergkamp
9 December 2019

Bestelling is niet meer te volgen. Er wordt geen tijd meer afgegeven per mail. Zeer onhandig. Nu al de derde keer. Verder heb ik 700 gram spareribs besteld maar met de doos meegewogen maar 600 gram gekregen. Ook waren de sausjes verkeerd geleverd. Kwaliteit gaat achteruit. Hopelijk kunnen ze dit keren.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jeroen
25 November 2019

Normaal altijd goed, deze bestelling helaas niet. Zondag 18.17 besteld ontvangen om 20.17 De pizza's waren koud. Qua afstand snap ik dat ze lauw kunnen zijn maar nu koud.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Bergkamp
24 November 2019

Eten kwaliteit goed. Bezorging niet meer zichtbaar qua tijdstip en duurde op een zaterdag meer dan 1.5 uur. Dat is veel te lang

M@!r
4 November 2019

Prima op tijd en heerlijk gegeten!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

de Kleine
28 October 2019

Eten was heerlijk. Alleen jammer dat ik het eten van de grond moest halen omdat de bodem van de tas het begaf.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

linting
14 October 2019

wij bestellen er vaak en meestal gaat het wel goed.. deze keer een pizza calzone italia besteld.. er kwam een pizza echter niet de calzone italia maar de gewone ( en daar zit vis op waar ik niet van houd )... kan gebeuren is ook verwarrend echter de prijs van de calzone is lager dus ik wist zeker dat ik de juiste pizza had besteld... wij hebben gebeld en wij hadden meer het idee wij halen de vis er wel af en laten het zo maar willen het toch melden.. nu kregen wij de schuld want wij hadden bij de opmerkingen moeten zetten dat het om de calzone ging.. hoe moeten wij dat weten ??? aan de prijs had bella roma kunnen zien wat wij bestelde en dat zij de verkeerde hebben geleverd.. na een enorme discussie werd een nieuwe pizza beloofd... nadat wij hier 2.5 uur op hebben gewacht hebben we maar een boterham gegeten want de pizza is nooit gekomen... hele slechte zaak bella roma !!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

as
5 October 2019

Kwaliteit maaltijd perfect. Bestelsysteem werkt niet. Aangekruist dat we wilden afhalen. Daar aan gekomen bleek dat dat niet meer kon(wel meegekregen overigens) ( wij halen liever omdat het bij bezorgen bijna altijd koud is, adres niet kunnen vinden, veel bestellingen etc)

de Kleine
4 October 2019

Werd pas na een uur bezorgd. Had meer bechamelsaus op gemogen

G.J.W. de Kleine
23 September 2019

Heerlijk. We zullen vaker bestellen.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Lodewijk Nortier
7 August 2019

De pizza was lekker en goed verzorgd. De nieuwe locatie maakt een lichtelijk rommelige indruk.

Sietse
2 August 2019
Kirsten Boschma
31 July 2019
Aalt Buijtenhuis
23 July 2019

Prima eten en goede bezorging.

jan
23 June 2019
Rene
16 June 2019

twee bakken kapsalon besteld de enen was aardig zwart en de andere was zowat rouw en dan ook nog op de site zitten 10% korting en je krijg maar 5% als je erachter aan belt zijn de gegevens niet aangepast op de site scheelt me mooi even €25

K van der veen
25 May 2019

Deeg van calzone veel te dik ! weinig shoarma, we zijn beter gewent. Hawaï pizza perfect.

jan
18 May 2019
Sascha
30 April 2019

Snel gebracht en heerlijk van smaak. Zeker voor herhaling vatbaar!

Bram
29 March 2019

Goed warm Snel en optijd geleverd Smaakte heerlijk

H.
18 March 2019

Prima op tijd bezorgd. Pizzabodem helaas zompig. Op de site staat bij bestelling via de eigen site 10%, korting.. Op de rekening helaas maar 5%.

Suzanne
17 March 2019

De pizza is zoals altijd lekker en goed! Helaas gaat het de laatste tijd mis met de bestellingen van kapsalons. Bij opmerkingen zet ik neer dat een kapsalon zonder kaas moet, maar tóch wordt de kapsalon met kaas bezorgd. Gelukkig wordt dit altijd prima opgelost door Bella Roma.

Bergkamp
3 March 2019

Op zaterdag besteld, wachttijd was 1 uur. Uiteindelijk is dit 2 uur 10 minuten geworden zonder een belletje of een aanpassing van de tijd dmv een mailtje. Ik vind dit echt niet kunnen, moest nog zelf bellen. Jammer van dit wel vaker optredend fenomeen. De kwaliteit van het eten is over het algemeen wel goed.

Ivo
25 February 2019

Op zaterdag middag online besteld en 's avonds thuisbezorgd in Ens. Lekker gegeten, volop keuze en meer dan genoeg :-) prima bezorging!

Bert
24 January 2019

Het was dit keer niet zo als we gewend zijn..het was koud

M de Goede
1 January 2019

Ik begrijp dat het op Oudejaarsdag druk kan zijn , daarom had ik smorgens om 10 voor 11 mijn bestelling gedaan om zo jullie te helpen met de planning maar als dan de bestelling alsnog 40 minuten te laat komt de Calzone shoarma erg droog en niet warm dan baal ik toch wel een beetje vandaar mijn mindere beoordeling .Misschien waren er veel klanten aan de balie en is dan de keus de reeds betaalde bestellingen te laten wachten en eerst de balieklanten te helpen maar dit geeft geen goede reclame helaas .vriendelijke groet,

Jan
22 December 2018

Vriendelijke bediening

Annelies
17 December 2018

De service was goed en de bestelling stond tijdig klaar. De pizza was alleen wel koud...

He
13 December 2018

Duidelijke site, op tijd geleverd en smaakvolLe maaltijd.

Roland
11 November 2018

perfect!! eten goed, en warm. pizza zou alleen wel gesneden mogen zijn.

Bert
24 September 2018

Te laat bezorgd, tracker niet aangepast. Eten was heerlijk.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Laura van der Werf
24 September 2018

Om kwart voor 6 een bestelling geplaatst met als toelichting iets toe te voegen bij een pizza. Vervolgens een e-mail gekregen dat de bestelling om kwart voor 7 wordt bezorgd. Om 7 uur is er nog niemand geweest. Ik bel op om te vragen of er iets aan de hand is, krijg ik te horen: onze excuses, er is een foutje gemaakt in de keuken dus ze gaan nu beginnen aan uw pizza's. Vervolgens komt uiteindelijk de bezorging pas om kwart voor 8 en zelfs zonder het toevoegen van het product wat wij in de opmerkingen hebben toegevoegd. Ook de kwaliteit van de pizza was niet goed. Wij hebben vooral de bezorging en het meedenken aan een oplossing aan de telefoon ronduit slecht ervaren. Wij dachten misschien dat hier een vergoeding voor zou komen, maar hebben wij ook niks van vernomen. Helaas hebben wij van te voren al moeten betalen, maar het is voor ons duidelijk dat wij op deze manier geen bestelling meer zullen plaatsen bij Bella Roma!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Rene
17 September 2018

Het eten was weer lauw en weinig kruiden dit verschild nog al eens vaak is het zeer goed maar deze keer weer een stuk minder zonde is dat

Linting
16 September 2018

Een uur later dan de doorgegeven tijd werd onze bestelling bezorgd. Dit gebeurd vaker meer dan vervelend. We hadden na het eten nog een afspraak deze hebben wij nu door dit late leveren af moeten zeggen. Volgende keer denken we toch wel 2 x na voordat we weet gaan bestellen Erg jammer het eten is nl erg goed !

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

A h
13 September 2018

Duidelijke site om te bestellen. Je wordt op de hoogte gehouden van de bezorgtijd. Vriendelijke bezorger.

Schokker
3 September 2018

We hadden bij onze bestelling een opmerking neergezet. In deze opmerking stond dat we graag alles zonder groenten/salades wilden hebben. Hier is blijkbaar niet naar gekeken, want we kregen de kapsalon met salade! Erg jammer, want het eten is normaal gesproken altijd erg lekker. De bezorging was zoals altijd top!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Nathalie
16 August 2018
Wilco
11 August 2018

Op tijd geleverd en goed op temperatuur, dit keer ook voldoende saus (ontbrak de vorige keer). Smaakte uitstekend

Robbie
29 July 2018

Prima pizza voor een nette prijs. Vlotte bezorging

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Schelvis
28 July 2018

Goed eten en zoals altijd, meer dan genoeg!

Sandra Vringer
25 June 2018

Eten was goed van smaak, de shoarma kapsalon had genoeg vlees erin. De spagetti zou geleverd worden met ham kaas uien tomaat. Zat ham in maar de uien niet kunnen vinden en zat erg veel tomatensaus in.Maar de smaak was prima. Ik bestel hier wel weer een keer.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Bert en daniel
23 June 2018

Bestellen al jaren bij Bella Roma.. heerlijke spareribs en kapsalon , zeer goede service zowel bij afhalen als bezorgen

Rook
11 June 2018

Heerlijk eten en snel bezorgd!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Koos
4 June 2018
Ad
8 April 2018

Helaas zat er geen kaas op de Schotel kipstukjes kaas. En de kaas wel betaald zo te zien. Jammer dat er toch vaak niet opgelet wordt.